Personlig livsbalanse

Personlig livsbalanse passer fint for deg som av ulike grunner ønsker å lære mer om hvordan forholde seg til psykisk helse om det er i jobbsammenheng, familie eller seg selv. Kurset er IKKE basert på kognetiv teori, men har et relasjonelt mellommenneskelig perspektiv – dvs kurset har IKKE et fokus på stressbelastning. Kurset gir kunnskap, metode og verktøy slik at du bli tryggere i relasjon til en som sliter psykisk.

Kurset starter tir 24.01.23 på Zoom kl 18-20, pris kr 2800,- for hele kurset LEDIGE PLASSER

Kontakt og spørsmål på mobil 48239932 og epost ingunnbrattlid@gmail.com

Kurset kan kjøpes HER

En innføring i kurset gjennomføres som undervisning på Zoom over 3 tirsdager a 2 timer starter 24.01.23 kl 18 – 20 LEDIGE PLASSER

Kursleder er Ingunn Brattlid

Om kurset

Kurset inneholder 3 moduler i tillegg er en time individuell konsultasjon før oppstart.

‘1. Bevissthet og intuisjon
Du vil lære om hva intuisjon er, hvordan du kan utvikle din intuisjon og bruke den i hverdagen. Du vil også øvelser knyttet til utvikling av bevissthet og intuisjon.

2.Relasjoner
I denne modulen vil du lære mer om relasjoner og hvordan forbedre balanse i forhold til dine relasjoner.

3. Tidsbalanse og identitet.
Du vil lære om tilknytning til fortid og nåtid og forløsning av din personlige vilje og identitet.

Du vil lære hvordan du kan komme igang med din personlige utvikling. Etter kurset du vil erfare at du blir mer tydelig og selvsikkert i å uttrykke dine tanker, følelser, behov, ønsker, ideer og visjoner og få erfaringer med å bruke din intuisjon. Du vil også lære å bli tydeligere i din visjon om kjærlighet i relasjoner.

Følg meg gjerne på min PODCAST der jeg vil snakke om og dele erfaring og tips om personlig livsbalanse intuisjon, bevissthet, relasjon og identitet.