Healing

I gamle kulturer er menneskets sjel dypt forbundet med emosjonell, mental og fysisk velvære. Sykdom kan være forbundet med å miste sin sjel og lidenskap for familien, venner eller annen tilknytning som gir mening og har stor betydning for trivsel i livet. Healing er en mellommenneskelig prosess, som støttes av healerens kontakt med den universielle energien, sammen med en kjærlighetsfull intensjon og bevissthet til å ta inn og hjelpe den andre. Man må være klar over at det finnes healere på forskjellige bevissthetsnivåer og at veien til å åpne opp for balanse og healing kan være ulik fra person til person. Healere har ulike roller i å formidle healingkraften.

I min rolle som leder for DNH er jeg heldig å få snakke med mange om healing. Noen ringer fordi de har oppdaget at de har fått «varme hender» eller at personer i deres nærhet sier at de har en positiv innvirkning på dem. De lurer på hvor de kan lære mer om hvordan de kan bruke sine evner og noen velger å gå på kurs for å lære seg metoder. En metode kan fungere som en støtte, men det er ikke nødvendig for healere som har gaven og mottar veiledning på et annet bevissthetsnivå. Slike healere er ment å skal bruke den metoden de får veiledning om.

I dag er det en annen åpenhet for spirituelle opplevelser. Det er en del av tiden vi lever i at mennesker vekkes til en ny bevissthet ved å åpne opp for sanseligheten sin. For mange er dette sterke opplevelser, man opplever ting klarere utenfor seg selv og man blir bevisst «den andre» som er et steg involvert i healing.

Hvordan finner man ut om man er healer eller har de evnene? 

Healing ligger latent som en evne i alle, og  kan trenes. Det er ikke alle som har healing initiert som en livsoppgave. Det er en forskjell på det, men alle kan lære å bli et medmenneske og gi hverandre omsorg. Dersom en healer har mottatt gaven, ligger det veldig klart i personen. Jo mer klar man er selv jo mer mottagelig er man til å se at nådegaver som healing er skinner igjennom. Jeg pleier å merke det gjennom å kjenne på atmosfæren en person med nådegave skaper rundt seg og hører og ser på øynene når personen snakker.

Healingevner er noe man åpner opp for og trener. Personlig livsbalanse kom til meg som en nødvendig opplysning for hvordan man kan balansere for å få tak i healingenergien.  og oppnå indre ro og trygget til tross for stormer i livet. 

Som barn hadde jeg flere ut av kroppen opplevelser og ble også tatt ut av min kropp og var i andre univers sammen med en guide da jeg fikk personlig livsbalanse initiert. Der ble jeg vist klasserom av inkarnerte sjeler som ble undervist og jeg fikk veiledning for å forstå. Den veiledning jeg mottok var å utvikle kurs i selvhealing. Etter dette skrev jeg først en bok (Gevedi) basert på disse ut av kroppen opplevelser.  I dag tilbyr jeg kurs i selvhealing “personlig livsbalanse”, for jeg ønsker å hjelpe andre mennesker til å utvide sin bevissthet for – og lære seg selvhealing.

Artikkelserie

Magasinet Medium 2019

Nr. 1-19: Forskning på healing. Hva er status?

Nr. 2-19: Healing utdannelse – skoler og utdanninger i Norge.

Nr. 3-19: Egenomsorg for healere – metoder og områder.

Nr. 4-19: Videre utvikling av healing i samfunnet.

Nr. 5-19: Samarbeid med myndigheter om healing.

Magasinet Medium 2018

Nr. 2-18: Hvilken etikk og filosofi er knyttet til healing? Litt om Østens filososi versus
Vestens.

Nr. 1-18: Hva er healing? Det store bildet.

Nr. 3-18: Hvem er healerne? Presentasjon av ulike healere.

Nr. 4-18: Healingprosessen, med eksempler på healingprosesser.

Nr. 5-18: Healingmetoder – en presentasjon av ulike metoder.

Nr. 6-18: Healingkommunikasjon – analytisk versus hjerte til hjerte.

Nr. 2-18: Hvilken etikk og filosofi er knyttet til healing? Litt om Østens filososi versus
Vestens.

Nr. 1-18: Hva er healing? Det store bildet.

Nr. 3-18: Hvem er healerne? Presentasjon av ulike healere.

Nr. 4-18: Healingprosessen, med eksempler på healingprosesser.

Nr. 5-18: Healingmetoder – en presentasjon av ulike metoder.

Nr. 6-18: Healingkommunikasjon – analytisk versus hjerte til hjerte.